Fizetési feltételek

A weboldalon található termék mellett feltüntetett ár a termék ajánlati ára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, nem tartalmazza azonban az esetleges szállítás költségeit. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes és csak akkor válik véglegessé, ha azt a Keller ’71 Kft. a megrendelést követően visszaigazolja. A termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában megadásra került.
Az áruházi átvétellel megrendelt termék vételárának kifizetése a termék átvételekor a visszaigazolásban megjelölt FestékÁbc áruházban történik, készpénzzel, bankkártyával. Amennyiben a termékek házhozszállítással kerültek megrendelésre, úgy a fizetés készpénzben az áru átvételkor történik.
A vevő dönthet úgy, hogy a rendelés értékét előre utalással egyenlíti ki. Ez esetben a megrendelés visszaigazolása után a vásárló értesítést kap, melyben megadásra kerülnek a Keller ’71 Kft. részére való átutaláshoz szükséges adatok.
Ezek alapján a vevőnek 3 munkanapon belül kezdeményeznie kell az átutalást, az összeg beérkezésére a Keller ’71 Kft. a vevőnek küldött visszaigazolástól számítottan összesen 6. munkanapot vár. Az összeg beérkezésekor a Keller ’71 Kft. értesíti a vevőt és feladja a csomagot kiszállításra, áruházi átvétel esetén értesíti a vevőt, hogy átveheti a termékeket.