Hogyan tegyük egyedivé gyermekünk szobáját?

Tikkurila Liitu Blackboard Paint

A legtöbb gyerek nagyon szeret rajzolni, ám csöpp kezükkel a krétát sokkal könnyebben meg tudják fogni, mint a ceruzát vagy a zsírkrétát, ezért a gyerekszobában egy rajztábla elengedhetetlen ahhoz, hogy lurkóink kiélhessék kreativitásukat. A Liitu Blackboard Paint segítségével könnyűszerrel tudunk iskolatáblát készíteni a gyerekszoba falából. Mi több, a szülők örömére ez bármikor lemosható is lesz. A festék könnyen felvihető, az előírt száradási időt követően pedig remekül rajzolhatóvá válik, és nedves, mosószeres szivaccsal könnyen lemosható is. A falakra való rajzoláson túl, a bútorainkra is készíthetünk egyedi mintákat, a lehetőségeknek csak a képzeletünk szab határokat. Természetesen nem csak gyerekszobába alkalmazható a bevonat, hiszen legyen szó egy előszoba falán elhelyezett kedves üzenetről, vagy a konyhában egy receptről akár bevásárlólistáról, mind-mind nagyon praktikus megoldás lehet, mindamellett igazán egyedivé varázsolja otthonunkat.

Versenytársakhoz képest nagy előnye, hogy a Symphony 2436 rendszerben színezhető

Színkártya itt található:
Tikkurila Symphony 2436

Tikkurila Magnetic

Ha a fenti élményt még tovább szeretnénk fokozni, tegyük a gyerekszoba falát mágneses krétatáblává!

Melyik gyerek ne örülne annak, ha a kedvenc hűtőmágnesét, vagy akár egy kisebb fémes játékát ne tehetné ki a szobája falára? Mindezt akár úgy, hogy közben mellé kedvére rajzolhat vagy írhat hozzá?! A Tikkurila Magnetic-el kezelt falbevonat ezt teszi lehetővé. Ez a festék egy vízbázisú, beltéri, magas vaspor tartalmú falfesték, melynek segítségével mágnesezhetővé varázsolhatjuk a falat. Könnyedén felvihető, nincs kellemetlen szaga festés közben és a száradást követően sem. A bevonat vízhígítású, és alkalmazhatjuk száraz beltéri helyiségek falain, de akár beton, vakolt, faforgácslap és glettelt felületeken is.

Tikkurila Taika Glow

A gyerekszoba dekorálásban az abszolut ász,  amely a Tikkurila méltán népszerű termékei közé tartozik méltó a Trikkurila Taika Glow. Ez egy  a speciális, vízzel hígítható lakk, amely a sötétben világít.

Gyermekeink imádni fogják, hogy a villany oltás után a szoba falán láthatóvá válnak kedvenc mesehőseik, vagy az, ha a plafonon csillagok ragyognak lágyan rájuk a sötétben, melyek békésen bevilágítva csöppségeink szobáját nyugodt álmot biztosítanak nekik. De itt még nincs vége a felhasználási lehetőségeknek, hiszen a szimplán dekorálási céllal való alkalmazáson túl, igazán hasznos szerepet tölthet be a kivilágítatlan szobákban. Talán már Önnel is előforult, hogy szobából kifelé jövet belerúgott a küszöbbe vagy a bútor sarkába, esetleg a falat végigtapogatva kereste a villanykapcsolót. A tájékozódás egyszerűbbé tételéhez fessen a villanykapcsoló köré foszforeszkáló keretet, ezzel megspórolhatja magának az esetleges bosszúságokat.

Egyéb felhasználási módok

Végezetül érdemes megemlíteni, hogy a gyerekszobában való felhasználáson túl, fontos szerepet játszhatnak a fent említett termékek az üzleti életben, irodai közegben is, hiszen az ötletelést, tervek készítését nagyban megkönnyítheti egy nagy írható, rajzolható felület, melyre akár feladatlistáinkat is könnyűszerrel látható helyre ki tudunk rakni. Emellett a fluoreszkáló festék a lábazat megfestésével megkönnyítheti a félhomályban való biztonságos közlekedést, ezzel elkerülve az esetleges munkahelyi baleseteket.

Kapcsolódó termékek