A mosható festékek koronázatlan királya

A fenti két eset csak néhány olyan kiragadott példa a sokból, amik indokolttá teszik annak átgondolását, hogy olyan időtálló és strapabíró falfestékkel fessük le a lakásunk helysiségeit, ami biztosítja azt, hogy hosszú távon is szépek maradjanak a falaink, még akkor is, ha komoly igénybevételnek vannak kitéve.

Lássuk tehát, mely mosható festék az, amiben bizton állítom, nem csalódhatunk!

A Héra legújabb mosható beltéri matt falfestéke a legmakacsabb foltokkal szemben is megállja a helyét. Bármilyen konyhaifoltról legyen szó, lehet az zsír, paradicsom, kávé vagy más nehezen eltávolítható szennyeződés, egyetlen törléssel eltávolítható a falról. Mivel káros anyagoktól mentes, hipoallergén bevonat, nyugodt szívvel használhatjuk akár gyerekszobába is. A festék 30 készre kevert színben érhető el, melyek között egyaránt találunk hálószobába való nyugodt, lágy árnyalatokat, és a nappaliba vagy konyhába illő energikus, vidám színeket is. Ha ezek között nem találnánk meg a számunkra mgefelelő árnyalatot, akkor sincs okunk aggodalomra, hiszen a készre kevert festékek mellett bármilyen egyedi árnyalat előállítható színkeverő gép segítségével. Így mindenki megtalálhatja a személyiségéhez és hangulatához leginkább passzoló színt.

Ha még mindig lennének kétségeink afelől, hogy a Héra Prémium Clean a tökéletes választás a mosható falfestékek között, érdemes utánanézni vásárlás előtt a rétegvastagság vesztés adatainak. Az ÉMI-TÜV KERMI osztályának mérései alapján 2.000 dörzsciklus utáni rétegvastagság vesztesége csupán 4,5 mikron, ami az 1. osztályba sorolja a terméket. A hasonló kategóriájú, Magyarországon elérhető lemosható termékek esetén ez a rétegvastagság vesztés elérheti a 10 mikront is. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy ez a lemosható festékek koronázatlan királya.

Trendszínek:

Jó reggelt (a mi minyonsárgánk)

Répatorta (kiegyensúlyozott narancs)

Szilva kompót (természetes lila)

Pink Glamour (pimasz pink)

Esthajnal (tökéletes szürkéskék)

Cuba Libre (játékos zöldessárga)